FACILITEITEN & SERVICES

Bij WTC Rotterdam vind je meer dan alleen fijne werkplekken. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse horeca, winkels, een kunstgalerie en parkeren.

ONZE UITGEBREIDE FACILITEITEN EN SERVICES ZIJN ER SPECIAAL VOOR JOU

Of je nou een kantoorruimte bij ons huurt of gewoon een dagje in Rotterdam komt winkelen, WTC Rotterdam heeft voor iedereen een hoop te bieden, precies zoals je van een gebouw met deze uitstraling mag verwachten. Naast sublieme architectuur, kantoorruimte op maat, en een vestigingsadres met internationale allure, bieden we je een breed scala aan uitgebreide faciliteiten en dan hebben we ook nog een aantal interessante services waar je gebruik van kunt maken.

Faciliteiten voor iedereen

 • Main Hall
 • WTC Shops
 • Art Gallery
 • Parkeren
 • Vergaderruimtes
 • De Koffiesalon
 • Staal Rotterdam
12a7205-edit
Main Hall

In de Main Hall, het kloppend hart van WTC Rotterdam, is iedereen van harte welkom; Van onze huurders tot gasten van over de hele wereld. We ontvangen je graag bij onze receptie en als je ondersteuning nodig hebt, vind je ook de afdeling Business Services direct in de Main Hall. Tijd voor wat ontspanning en iets te eten? Bestel dan een lekkere lunch en plof neer op het terras bij Staal of haal binnen nu en niet al te lange tijd snel een koffie to go voor jou en je collega’s bij De Koffiesalon. Het kan allemaal. Geniet ervan!

Afbeelding
WTC Shops

De centrale locatie van WTC Rotterdam betekent: Een uitgebreid scala aan winkels in de directe omgeving.

Het World Trade Center Rotterdam is omgeven door winkels. Langs het Beursplein, de Coolsingel, het Rodezand en de Meent, vind je een breed scala aan winkels. De centrale ligging van ons pand maakt dit tot een plek waar ondernemers en A-merken zich maar al te graag vestigen. De WTC shops (winkels die in het WTC gebouw gevestigd zijn) zijn trouwens verenigd in een actieve vereniging, die huurders van WTC graag een Goldcard aanbiedt. Met deze speciale voordeelpas geniet je van diverse kortingen bij deze winkels.

WTC Shops
Afbeelding
Art Gallery

WTC Rotterdam biedt met haar Art Gallery een platform voor zowel hedendaagse kunst als modern design. We exposeren binnen- en buitenlandse kunst. Laat je verrassen door verschillende mooie kunstwerken en loop eens binnen. Wanneer je echt voor de bijl gaat voor één van de stukken, zijn deze uiteraard te koop en kun je deze mee naar huis óf kantoor nemen. Elke tweede maanden presenteren we een nieuwe expositie. Zo blijven we je steeds met andere inspirerende kunst verrassen.

Onze gallery is gratis toegankelijk en dagelijks geopend. Galerie-manager Martin Bijl is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:30u tot 17:00u. Heb je vragen of wil je meer weten over een kunstwerk? Maak dan een afspraak: +31 (0)10-405 1781 of artgallery@wtcrotterdam.com

Afbeelding
Parkeren

WTC Rotterdam ligt midden in de stad, tussen de Coolsingel, de Meent en Beursplein. Gelukkig beschikken we over goede parkeergelegenheid. We hebben maar liefst twee parkeergarages. Met ruim 600 parkeerplekken is er altijd wel een plekje voor jou, je bezoekers of je medewerkers. Per half uur parkeren betaal je €1,95. Een dag parkeren (of een verloren kaart) kost je €35,-.

Meer informatie
0v0a2744-edit
Vergaderruimtes

Wanneer je een vergaderruimte nodig hebt, kun je er bij ons een huren. We bieden verschillende formaten aan. Of je met twee mensen in overleg gaat of dat je een training of workshop voor 25 personen geeft, bij het WTC Rotterdam Business Center zit je goed. Ook wanneer je een conferentie op de planning hebt staan, is WTC Rotterdam een perfecte optie. In het Convention Centre kun je namelijk wel 1000 personen kwijt. Uiteraard zijn al onze ruimtes van de beste audio voorzien. En ben je een huurder bij WTC Rotterdam? Dan krijg je ook nog eens korting op zaalhuur in het Business Center.

12a0068
De Koffiesalon

Wat de koffiesalon betreft: geen vreemde smaakjes, geen rare titels, geen fratsen, maar iedere kop koffie van uitmuntende kwaliteit. Daarvoor staan speciaal opgeleide barista’s garant! Dat is een instelling die WTC Rotterdam wel past. In de zakelijke huiskamer van Rotterdam kunnen koffieliefhebbers vanaf nu hun hart ophalen met ambachtelijke koffie.
Naast heerlijke koffie, kun je hier ook terecht voor verse sapjes, luxe broodjes én zoetigheden. Loop vooral even langs en maak kennis met de recent geopende koffiesalon.

Afbeelding
Staal Rotterdam

Bij Staal zit je goed wanneer je vlakbij kantoor even willen lunchen of dineren. In de zomer is het Staal-terras aan de Koopgoot bovendien een ultieme plek om tijdens je werk even een paar zonnestralen mee te pikken.

Business Services

 • ONZE DIENSTEN
 • TELEFOONSERVICE
 • POSTSERVICE
 • SECRETARIAAT
 • PAKKETTEN
onze-diensten
ONZE DIENSTEN

Van het moment dat je gasten binnenkomen, tot ze weer weggaan, worden ze door ons Business Services team begeleid. En heb jij zelf iets nodig? Van nieuwsbrieven tot een relatiegeschenk en van een vergaderruimte tot het versturen van een pakketje; Ons Business Services team ontzorgt jou waar nodig. We heten je gasten elke dag tussen 7:30 en 18:00 welkom.

telefoonservice
TELEFOONSERVICE

Maak je gebruik van onze WTC Rotterdam telefoonservice? Dan kun je rekenen op toegewijde, representatieve krachten die je zoveel mogelijk ontzorgen:
- Ons Business Services team is bereikbaar van 7:30 tot 18:00.
- De telefoon wordt professioneel en persoonlijk opgenomen.
- Je kunt ons ook inzetten om actief te bellen en leads te genereren.
- We zorgen ervoor dat je boodschappen worden opgeschreven tijdens meetings.

Maandservice €250,-
Dagservice €25,-
Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw, aansluitkosten, licentiekosten en mutatiekosten. Onze telefoonservice is alleen mogelijk met Nox Telecom.

business-services3
POSTSERVICE

Wanneer je gebruik maakt van de WTC Rotterdam postservice, kun je rekenen op professionele ondersteuning:
- Ons Business Services team is bereikbaar van 7:30 tot 18:00.
- We ontvangen en verspreiden je post.
- We zorgen ervoor dat je een papierloos kantoor hebt, we scannen je post namelijk in.
- We verzending je pakketten en poststukken op aanvraag.

Postservice €50,-

Bovenstaande prijs is exclusief btw.

secretariaat
SECRETARIAAT

Een vaste secretaresse aannemen is al snel een behoorlijke kostenpost. Maar via WTC Rotterdam huur je eenvoudig en op prettige voorwaarden een professionele kracht in:
- Ons Business Services team is bereikbaar van 7:30 tot 18:00.
- Onze secretaresse is in te zetten wanneer je wil.
- Bij vakantie of ziekte zorgen we direct voor vervanging.
- Je hebt geen werkgeverskosten.
- We rekenen geen wervingskosten.

pakketten
PAKKETTEN

We werken met verschillende Business Services pakketten bij WTC Rotterdam. De pakketten zijn opgedeeld op basis van uren:
Small: 16 uur p.m. € 640
Medium: 24 uur p.m. € 936
Large: 32 uur p.m. € 1.216
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden voor post óf telefoon óf secretariaat.

Abonnementsvorm “all-in”:
• Post, telefoon & secretariaat
Bronze: 16 uur p.m. € 800
Silver: 24 uur p.m. € 1.071
Gold: 32 uur p.m. € 1.326
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden voor post én telefoon én secretariaat.