Art Gallery

De WTC Rotterdam Art Gallery is hét platform voor hedendaagse kunst. Bewonder of koop interessante hedendaagse kunst.

Afbeelding

Bewonder hedendaagse kunst en design in WTC Rotterdam

Kunst is niet alleen mooi om naar te kijken. Het inspireert en wakkert de creativiteit aan. Kunst staat daarom hoog in het vaandel bij WTC Rotterdam. In onze galerie en kunstuitleen koop, leen of bewonder je prachtige hedendaagse kunst en modern design. Daarnaast is de WTC Art Gallery een actief onderdeel van de Rotterdamse kunstwereld door op projectbasis samen te werken met wisselende kunstenaars en organisaties uit de regio. En als onderdeel van de Stichting WTC Art Foundation werkt de galerie ook op internationaal niveau samen met verschillende musea en kunstinstituten.

Algemene informatie

Openingstijden

De WTC Rotterdam Art Gallery is elke dag geopend en vrij toegankelijk. Galerie manager Martin Bijl is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.30 tot 17.00 uur. Heb je vragen of wil je meer weten over een kunstwerk of over de kunstuitleen service? Maak dan gerust een afspraak met Martin op telefoonnummer +31 (0)10-405 1781 of mail naar artgallery@wtcrotterdam.com.

Bezoekadres

Je vindt de WTC Rotterdam Art Gallery via de hoofdingang van het WTC aan het Beursplein 37. Eenmaal binnen steek je diagonaal de entree over en vind je het begin van de galerie en expositie aan je linkerhand.

Afbeelding

Nieuwe expositie vanaf 8 december

Pien van der Beek - Schilderijen
Astrid de Pauw - Tekeningen in inkt
Inge van Haastert - Schilderijen

De expositie duurt tot en met woensdag 9 februari 2020.