Nieuws

Maatregelen WTC Rotterdam betreffende coronavirus

Opnieuw is zondagmiddag tijdens een persconferentie van de overheid aangekondigd dat de corona maatregelen in het hele land wederom zijn aangepast en aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor de faciliteiten in ons gebouw.

Door de maatregelen van de overheid zullen de volgende faciliteiten in WTC Rotterdam tot 6 april gesloten zijn:

·      Postillion Convention Centre

·      De Koffiesalon

WTC Rotterdam blijft open en toegankelijk en services zoals de schoonmaak, receptie, beveiliging en de servicedesk blijven operationeel.

Overige maatregelen

Al geruime tijd worden sanitaire voorzieningen, de balie en liftknoppen extra vaak en extra grondig schoongemaakt. Ook hanteren wij inmiddels het beleid dat eenieder 1,5 meter afstand van elkaar bewaart en zijn bijeenkomsten van meer dan 100 personen afgelast. WTC Rotterdam blijft toegankelijk voor al haar huurders en diens bezoek. Wij verzoeken alle andere externe bezoekers het gebouw niet te betreden indien dit niet nodig is.  

Maatregelen die u zelf kunt nemen

Wij willen alle bezoekers van WTC Rotterdam dringend verzoeken hun verantwoordelijkheid te nemen in het opvolgen van de maatregelen van het RIVM en met hun eigen medewerkers afspraken te maken over thuiswerken. Werk indien mogelijk vanuit huis, blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Blijf ook thuis wanneer u in een van de risicogebieden bent geweest (op dit moment: Italië, Oostenrijk, Noordrijn Westfalen (Duitsland), Madrid (Spanje), China (inclusief Hong Kong), Zuid-Korea en Iran. Mijd daarnaast zoveel mogelijk sociaal contact en schud geen handen meer.

Het WTC-team laat zich dagelijks adviseren over het verloop van het virus en de maatregelen die wij kunnen nemen.

Wij gaan ervanuit u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Eveline Steenbergen- Kolk

Managing Director WTC

Het laatste nieuws

World Trade Center Rotterdam opent hotel met 168 kamers

World Trade Center Rotterdam opent hotel met 168 kamers

Voormalige kantoorruimtes transformeren tot internationale hotelervaring

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Het masterplan van de verbouwing van World Trade Center Rotterdam bestaat uit een aantal grote deelplannen. Twee hiervan zijn in volle gang.

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

De grootschalige renovatie van de gevel van World Trade Center Rotterdam is maandag 28 oktober van start gegaan. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het