Nieuws

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zet in op duurzaamheid

Zoals elk jaar streeft Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, het congrescentrum binnen WTC Rotterdam, ook dit jaar de gouden Green Key certificering na. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in o.a. de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat er alles aan wordt gedaan om de druk op natuur en milieu te minimaliseren en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Daarmee gaat het een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. 

Lucas van Krugten, Operationeel Manager: “De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio en daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden iets terug te doen voor de maatschappij, kijkt Postillion Convention Centre WTC Rotterdam verder dan alleen de nabije toekomst en maakt het zich hard voor het Green Key certificaat.” 

Niveau goud is het hoogst haalbare niveau binnen de Green Key certificering. Een aantal voorbeelden van duurzame initiatieven binnen het congrescentrum zijn: afvalsortering, het gebruik van duurzame producten, aangepaste verlichting, energiebesparing en de stimulering van het gebruik van openbaar vervoer. Daarnaast wordt er geparticipeerd in diverse maatschappelijke projecten zoals bijvoorbeeld Stichting Het Werk Van, waarbij het werk van kunstenaars met een verstandelijke beperking naar een markt zonder beperkingen wordt gebracht.

Meer informatie over het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam vindt u op www.postillionhotels.com. Voor meer informatie over Green Key kijkt u op www.greenkey.nl.

Het laatste nieuws

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Het masterplan van de verbouwing van World Trade C

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Terwijl buiten wordt gewerkt aan de renovatie van

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

De grootschalige renovatie van de gevel van World