Nieuws

WTC Rotterdam introduceert WTC Community

Heb je een vraag of een facilitaire melding? Nieuws over je bedrijf dat je met andere WTC-huurders wil delen? Maak dan vanaf nu gebruik van WTC Community, het nieuwe digitale platform voor interne communicatie van WTC Rotterdam waar alle huurders, het WTC-team, de Servicedesk en de Business Services elkaar vinden. Zo blijven jij en je collega’s met het grootste gemak op de hoogte van alles wat er gebeurt! De app vind je in de Play Store of App Store onder ‘WTC Community’.

Belangrijk om te weten: niet alleen jij profiteert van het gemak van alle WTC-diensten, berichten en contacten onder één digitaal dak als je je account activeert, maar ook al je collega’s kunnen dan via jou toegang verkrijgen tot de Community. Dat is omdat jij de beheerdersfunctie voor jouw bedrijf toebedeeld kreeg en jij dus, als enige binnen je bedrijf, de bevoegdheid hebt om je collega’s toe te voegen aan de WTC Community. Maar geen nood: is er een collega bij wie die deze beheerdersfunctie beter past? Ingelogd in de Community kun je de beheerdersfunctie in een handomdraai overdragen.

Ook belangrijk: de WTC Community wordt gekoppeld aan de nieuwe website van WTC Rotterdam, zodat jouw bedrijf extra in the picture komt te staan. Check dus even of je bedrijfsinformatie en logo in de WTC Community compleet en up to date zijn. Je kunt het daar ook aangeven als je jouw bedrijf liever niet op de nieuwe website vermeld ziet.

Let’s do business the easy way… Tot snel bij de WTC Community!

PS: Heb je vragen over de WTC Community? Neem contact op met de servicedesk@wtcrotterdam.com

Het laatste nieuws

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Het masterplan van de verbouwing van World Trade C

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Terwijl buiten wordt gewerkt aan de renovatie van

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

De grootschalige renovatie van de gevel van World