Nieuws

WTC Rotterdam sluit aan bij Coolsingelclub

Op dinsdag 31 januari vond in Museum Rotterdam een bijeenkomst plaats, onder leiding van de Urban Department Store Rotterdam, waarbij in aanwezigheid van wethouder Adriaan Visser de ambitie werd uitgesproken voor de oprichting van de Coolsingelclub. Tijdens de bijeenkomst waren 50 belanghebbenden aanwezig om de gewenste prioriteiten en doelstellingen voor de Coolsingel kenbaar te maken en om andere Coolsingelondernemers te ontmoeten. Door middel van het ondertekenen van een levensgroot ambitiebord werd het startsein gegeven voor de oprichting van de Coolsingelclub.

Ook Angélique van Hienen, Managing Director van WTC Rotterdam, heeft haar steun van het initiatief uitgesproken. "Wij vinden het uiteraard heel belangrijk dat de Coolsingel zich ontwikkelt tot stadsboulevard met internationale allure. Wij kijken hierbij niet alleen naar anderen, wij doen er zelf ook alles aan om de omgeving van ons WTC een extra impuls te geven. Een eerste voorbeeld hiervan wordt binnenkort al zichtbaar, rond de zomer opent De Koffiesalon in het WTC. Iedereen is daar welkom!" Angélique heeft tijdens deze bijeenkomst ook toegezegd om toe te treden tot het bestuur van de Coolsingelclub.

Ambities

De ondernemers en pandeigenaren willen vooral meer reuring op de Coolsingel en willen dat de straat zich ontwikkelt tot trekpleister waar mensen graag verblijven. Na de oprichting van de club spreekt men verder over prioriteiten en doelstellingen. Alle ideeën worden de komende periode verwerkt in een plan van aanpak.

Het laatste nieuws

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Het masterplan van de verbouwing van World Trade C

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Congreszalen worden gemoderniseerd. Together we create a place to connect

Terwijl buiten wordt gewerkt aan de renovatie van

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

Gevelrenovatie markeert start zichtbare verbouwing WTC Rotterdam

De grootschalige renovatie van de gevel van World