Over WTC Rotterdam

Lees hier meer over WTC Rotterdam, ons team, Trade & Investment services en onze Business Club.

Afbeelding

Lid van de World Trade Centers Association


De World Trade Centers Association is een mondiaal platform met maar liefst 330 vestigingen wereldwijd. Het bevordert de internationale handel en biedt toegang tot een internationaal netwerk waarin like-minded ondernemers en professionals met elkaar in contact staan. WTC Rotterdam is er trots op om, als een van de founding members, onderdeel uit te maken van dit ambitieuze platform.

We streven ernaar om als regionaal regionaal platform voor internationale business te functioneren.

Afbeelding

Trade & Investment services

Wanneer je vragen hebt over internationale handel en investeringen, geven onze partners op het gebied van het Trade & Investment je hier graag meer informatie over.

Deze service is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen WTC Rotterdam, World Trade Center Netherlands Alliance, Rotterdam Partners en Innovation Quarter.

WTC Netherlands Alliance

Zakendoen over de grens, WTC-NL maakt er werk van!

Lees hier meer over hoe de WTC Netherlands Alliance werk maakt van zakendoen over de grens!

Download
Afbeelding

Business Club

Word lid van de Business Club indien je je netwerk wil uitbreiden en wanneer je graag up-to-date blijft over de laatste business-trends. Dit (internationale) netwerkplatform in de regio Rotterdam biedt je mooie connecties en interessante kansen binnen je branche.

  • Toegang tot een wereldwijd netwerk
  • Vrijblijvend kennismaken
  • Rotterdamse actualiteit én samenwerking

Het team

team1-1
TEAM WTC Rotterdam

Maak kennis met het team van WTC Rotterdam; een bevlogen en gastvrije club mensen die er alles aan zal doen om jou en je bedrijf verder te helpen. We staan klaar voor onze WTC-huurders, voor de internationale bezoekers en voor iedereen die werkt of woont in de omgeving van het Rotterdamse stadscentrum. We heten je van harte welkom.

<strong data-ref="subTitle" class="facilities__subtitle">TEAM WTC Rotterdam</strong> <p data-ref="text">Maak kennis met het team van WTC Rotterdam; een bevlogen en gastvrije club mensen die er alles aan zal doen om jou en je bedrijf verder te helpen. We staan klaar voor onze WTC-huurders, voor de internationale bezoekers en voor iedereen die werkt of woont in de omgeving van het Rotterdamse stadscentrum. We heten je van harte welkom.</p> <a href="http://beheer.bouwinvestplatform.nl/contact" class="button--secondary"> &lt;strong data-ref="subTitle" class="facilities__subtitle"&gt;TEAM WTC Rotterdam&lt;/strong&gt; &lt;p data-ref="text"&gt;Maak kennis met het team van WTC Rotterdam; een bevlogen en gastvrije club mensen die er alles aan zal doen om jou en je bedrijf verder te helpen. We staan klaar voor onze WTC-huurders, voor de internationale bezoekers en voor iedereen die werkt of woont in de omgeving van het Rotterdamse stadscentrum. We heten je van harte welkom.&lt;/p&gt; &lt;a href="http://beheer.bouwinvestplatform.nl/contact" class="button--secondary"&gt; &lt;strong data-ref="subTitle" class="facilities__subtitle"&amp;gt;TEAM WTC Rotterdam&amp;lt;/strong&amp;gt; &amp;lt;p data-ref="text"&amp;gt;Maak kennis met het team van WTC Rotterdam; een bevlogen en gastvrije club mensen die er alles aan zal doen om jou en je bedrijf verder te helpen. We staan klaar voor onze WTC-huurders, voor de internationale bezoekers en voor iedereen die werkt of woont in de omgeving van het Rotterdamse stadscentrum. We heten je van harte welkom.&amp;lt;/p&amp;gt; &amp;lt;a href="http://beheer.bouwinvestplatform.nl/contact" class="button--secondary"&amp;gt; Neem contact op &amp;lt;/a&amp;gt; &lt;/a&gt; </a>

Daarom kies je voor WTC Rotterdam

59
Events per jaar
130
Internationale business
750.000
Entrepreneurs wereldwijd
330
WTC-locaties wereldwijd